CURSOS D’ESTIU! Inscripcions obertes:

2-27 juliol 2018

CATALÀ (CATALAN)

– Anchors aweigh! Intensive Catalan course for beginnersMonday to Thursday 11-13h.

 

ANGLÈS

La mirada d’Angela Davis. Curs d’anglès itinerant a través de la lectura de textos de l’activista Angela Davis. Dimarts i dijous de 18h a 20h.

– El First: Un cul de sac? Curs d’intensiu de preparació de l’examen de certificat del First. Dimarts i dijous de 10h a 12h.

 

ITALIÀ

– Diccionari de viatge. Curs intensiu d’italià. Curs d’immersió intensiva a la llengua italiana.Dilluns i dijous de 17h a 19h (*només del 2 al 20 de juliol). Nivell intermedi. (B)

 

FRANCÈS

– -Francès per principiants: Vent en popa! | JULIOL o SETEMBRE- Dimarts i dijous 17-19h – Sants

– Propera estació: una bona conversa en francès. Hauràs de parlar francès aquestes setmanes i necessites practicar ja? Voldries enganxar-te al grup avançat de conversà a la tornada? O nomès vols passar t’ho bé fent un cafetet? A aquest curs focalitzarem les competències de l’oral (fonètica, intonació, especificitats del llenguatge parlat…).  Horari canviat ! : Dimecres de 19h a 21h – Ateneu de Gràcia o …fora!

 

ÀRAB 

– Llengua àrab: un viatge a través del cant en estàndard i dialectes. Dimarts i dijous de 19h a 21h (Nivell mínim: capacitat de lectura en àrab).

_____________________________________________________________________

3-28 setembre 2018

 

INTERCOMPRENSIÓ DE LLENGÜES ROMÀNIQUES 

Construint ponts, trencant fronteres. Curs d’intercomprensió de llengües romàniquesSESSIÓ INICIAL 13 de juliol de 10h a 13h. | CURS: tots els dimecres de setembre de 10h a 13h.

ÀRAB 

– Llengua àrab: un viatge a través del cant en estàndard i dialectes. Dimarts i dijous de 19h a 21h (Nivell mínim: capacitat de lectura en àrab).

CATALÀ

– Capmany i Pedrolo: Un recorregut literari per a aprenents de català| Dimarts i dijous de 18-20h.

FRANCÈS

– Semi-intensiu de francès: Llança’t a la piscina ja i enganxa’t al curs anual d’octubre “comme un poisson dans l’eau”! Dimarts i dijous de 17h a 19h. Bàsic/principiant (juliol o setembre) – Sants

ITALIÀ

Un mar de possibilitats: desgeneritzant l’italià. Monogràfic de llengua italiana des del combat contra el llenguatge sexista.Dimarts i dijous de 17h a 19h (*només del 13 al 27 de setembre). Nivell bàsic.

PORTUGUÈS

– Propera estació: portuguès del Brasil. Curs d’immersió intensiva a la llengua portuguesa. | Dilluns i dimecres de 18h a 20h.

 

Per més informació sobre tarifes, calendari i inscripcions, visiteu la pàgina dels cursos d’estiu.