Aquest divendres 8 de març, tanquem per vaga!

Per tercer any consecutiu, es convoca una vaga feminista d’escala internacional en motiu del dia internacional de la dona treballadora. Es tracta d’una vaga laboral, de cures, estudiantil i de consum. És per això que, des de l’Aula d’Idiomes, ens hem decidit a tancar les nostres portes per donar-hi suport.

Ara bé, aprofitem l’avinentesa per reflectir en aquest text que no totes les treballadores del nostre col·lectiu ens sentim identificades amb el feminisme que llegim en el desplegament d’aquesta vaga. Algunes de nosaltres considerem que, malgrat alguns esforços perquè aquesta sigui inclusiva, les dones racialitzades hi seguim a la penombra, invisibilitzades, i per tant, segueix tractant-se de feminisme blanc.

Tancar les portes de l’Aula d’Idiomes és una manera de donar suport a tots els esforços que s’estan fent des del moviment feminista per combatre les ofensives del patriarcat i lluitar per un món més just, però no volem que aquest fet relegui a la invisibilitat la diversitat d’opinions que hi ha dins del nostre col·lectiu en relació a aquesta mobilització.