AMPLIEM L’EQUIP!

L’Aula d’Idiomes torna a créixer! De cara a la demanda anticipada per al curs 2024-2025, avui llencem una convocatòria oberta a totes aquelles persones amb un interès a treballar amb nosaltres. Busquem personal docent amb experiència qui pugui assumir classes dels següents idiomes:

· català (4 grups, dilluns a dijous)
· francès (3 grups, dimarts a dijous)
· basc (2 grups, dimarts i dimecres)

Les nostres classes es fan presencialment a La Comunal (C/ Riera d’Escuder 38, Sants) en horari de tarda, entre les 17h i les 21h. El curs comença el 27 de setembre.

També busquem personal de traducció i correcció de català i castellà amb experiència/formació i nivell nadiu (C2) qui pugui assumir encàrrecs de/a aquests idiomes a partir de l’1 octubre. Es requereix que aquesta persona també tingui competències avançades d’anglès. Oferim una jornada flexible, amb una mitjana de 7 hores a 9 hores setmanals. Aquesta jornada es pot combinar amb la de la dinamització de les classes de català.

Podeu consultar totes les funcions i condicions dels llocs de treball a continuació.

En cas de tenir interès per l’oferta, envia’ns el teu currículum amb una breu carta de motivació i la teva disponibilitat per fer una entrevista presencial la setmana del 16 de setembre a  info@auladidiomes.cat. Ens posarem en contacte amb tu a partir del 9 de setembre per informar-te de l’estat de la teva candidatura.