Informació pràctica

Inscripcions obertes del 25/01/2021 al 7/02/2021

Els cursos que oferim són d’octubre a juny, seguint el nostre calendari, de manera que el curs s’organitza en dos semestres (octubre-febrer, febrer-juny). Quan s’està acabant el primer semestre, obrim un curt període d’inscripcions perquè us pugueu sumar a algun dels grups (la majoria ja existents; alguns de nous) de cara al segon semestre. 

Podeu consultar l’oferta de tallers fent clic a la pestanyeta de cada llengua. Si no n’hi ha cap que s’adigui a les vostres necessitats, sigui pel contingut o per l’horari ofert, podeu enviar-nos una nova proposta de taller. Gestionem tots els cursos a través del nostre correu electrònic: info@auladidiomes.cat.

 

Per inscriure-s’hi, primerament, cal:

1. Emplenar el formulari que hem habilitat a la pestanya “INSCRIPCIONS FEBRER 2021”.

2. Una vegada omplert, l’alumnat rebrà la informació relativa al pagament de la preinscripció per a la reserva de plaça*: un total de 50 euros, que es descomptarà del preu total del curs.

3. Finalment, una vegada tingui la plaça confirmada, podrà procedir al pagament del curs, que podrà escollir si fa sencer o fraccionat en dos, i en efectiu o per transferència.

 

 

*Només en cas que s’hagi de cancel·lar el grup per no superar aquesta quantitat d’inscripcions es retornarà l’import de 50 euros de la reserva de matrícula.

PREUS

MODALITAT A

2 hores a la setmana, en un sol dia (2h)

Preu semestre: 250 euros*

Preu anual: 490 euros*

Nombre d’alumnes: 6-12**

MODALITAT B

3 hores a la setmana, distribuïdes en dos dies

(1,5 h+1,5 h)

Preu semestre: 360 euros*

PPreuPreu anual: 700 euros*

Nombre d’alumnes: 6-12

CLASSES PARTICULARS

2 hores a la setmana, en un sol dia (2h)

Preu 1 hora de classe (1 persona): 35 €

Preu 1 hora de classe (2 persones): 50 €

 

* Hem establert una tarifa solidària per aquelles alumnes que es puguin permetre pagar una miqueta més amb l’objectiu que d’altres més precàries es puguin apuntar als nostres cursos. Per tant, a l’hora de fer el pagament del curs, si l’import que aboneu supera el necessari, el dipositarem en un fons per becar aquestes persones.

** En cas que a aquest curs només s’hi hagin inscrit 4 o 5 persones, la durada de cada sessió serà d’1,5 hores.


calendari escola aula idiomes
info@auladidiomes.cat
SANTS
La Comunal. Carrer d’En Blanco, 69. Metro Pl Sants