Inscripcions

Omple el següent formulari per a fer la preinscripció al taller que t’interessi.

Vols aprendre amb nosaltres?

Si et vols preinscriure a algun dels cursos de l’Aula d’Idiomes, només has d’omplir aquest formulari!

– Una vegada omplert el formulari de preinscripció, rebràs una notificació al teu correu electrònic amb la confirmació de la preinscripció i les dades que ens has proporcionat.

– La formadora o formador d’aquell taller es posarà en contacte amb tu en uns dies per tal de gestionar el grup i facilitar-te la informació relativa al pagament de la preinscripció (per a la reserva de plaça). La preinscripció costa 50 euros, que seran descomptats del preu total del curs, i només seran retornables en cas que el curs no s’hagi pogut obrir per falta de participants. 

– Una vegada tinguis plaça reservada al curs desitjat, només et faltarà fer la matrícula, per a la qual et caldrà fer l’ingrés del cost del curs al qual t’has apuntat, al qual restarem els 50 euros que ja hauràs pagat de preinscripció. 

 

Si la nostra oferta de cursos no ha satisfet les teves inquietuds, o tens algun dubte, pots enviar-nos un email a info@auladidiomes.cat i fer-nos una nova proposta de taller, sigui pel contingut, l’enfocament o l’horari.

info@auladidiomes.cat
GRÀCIA
L’Ateneu Roig
SANTS
A La Lleialtat i altres espais