CURS 2019-2020: Inscripció

Omple el següent formulari per inscriure’t al(s) taller(s) que més t’interessi(n).

Vols aprendre amb nosaltres? Si et vols inscriure a algun dels nostres cursos, només has d’omplir aquest formulari!

 

1- Omplir el formulari que hi ha aquí a sota. 

2- La formadora o formador d’aquell taller es posarà en contacte amb tu en uns dies per tal de gestionar el grup i facilitar-te la informació relativa al pagament de la matrícula (50 euros), necessari per a la reserva de la teva plaça.

3- Fer el pagament.  

4- Enviar el comprovant del pagament a ad.auladidiomes@gmail.cat. 

 

RECORDA: Inscrivint-te, et compromets a fer el pagament d’un curs, sigui semestral o anual. Tant si hi assisteixes com si no, hauràs de realitzar el pagament sencer d’aquest curs. Per a més informació, clicka aquí

 

– Omplint i acceptant el formulari, t’estàs inscrivint a un curs d’idiomes, i per tant, et compromets a fer el pagament de la totalitat del curs, sigui de manera fraccionada o sencera. Les circumstàncies que puguin impedir la teva assistència no t’eximeixen d’aquest compromís.

 

Els cursos necessiten un mínim de persones perquè puguin ser sostenibles. Només cas que no s’assolís aquest nombre, es retornaria l’import del pagament de la matrícula (50 euros).

 

 

 

Si la nostra oferta de cursos no ha satisfet les teves inquietuds, o tens algun dubte, pots enviar-nos un email a info@auladidiomes.cat i fer-nos una nova proposta de taller, sigui pel contingut, l’enfocament o l’horari.

 

info@auladidiomes.cat

GRÀCIA
Cooperativa Patufet. Carrer de Bruniquer, 25

SANTS
La Comunal. Carrer d’En Blanco, 69