INSCRIPCIONS CURS 2023-2024

INSCRIPCIONS OBERTES DEL 30 DE GENER AL 14 DE FEBRER DE 2024

INSTRUCCIONS PER INSCRIURE’T A UN TALLER DE L’AULA D’IDIOMES:

1. CONSULTA L’OFERTA DE CURSOS [EN CURSOS//IDIOMES] I ELS PREUS SEMESTRALS I ANUALS.

2. OMPLE EL FORMULARI que hi ha a continuació ⬇. En un període de 48 hores rebràs confirmació de la teva preinscripció i informació sobre com efectuar el pagament de la preinscripció per reservar la teva plaça: un total de 50 euros, el qual que es descomptarà del preu final del curs. 

3. EFECTUA EL PAGAMENT DE LA PREINSCRIPCIÓ [en un termini de 5 dies des que rebis la informació de com fer-ho]. Un cop efectuat, rebràs la confirmació de la reserva de la teva plaça en el grup que has triat.

4. PAGAMENT DEL CURS. Per a la majoria dels nostres cursos, un cop abonat el teu pagament de preinscripció de 50 €, podràs escollir si vols efectuar el pagament del semestre:

– Sencer: 200 euros [a l’inici]

– Fraccionat: 120 euros [a l’inici] + 80 euros [a mitjà semestre]

– Tot el curs (octubre-juny):  440 euros [tarifa no disponible el segon semestre]

Els nostres cursos de català C1 i C2 tenen una tarificació diferent. Per saber-ne més, consulta la pàgina PREUS o posa’t en contacte amb nosaltres per correu electrònic: info@auladidomes.cat

Si la nostra oferta de cursos no ha satisfet les teves necessitats, o tens algun dubte, pots enviar-nos un correu electrònic a info@auladidiomes.cat i fer-nos una nova proposta de taller o horari.

 

 

 

info@auladidiomes.cat

GRÀCIA
Cooperativa Patufet. Carrer de Bruniquer, 25

SANTS
La Comunal. Carrer d’En Blanco, 69