Català

“Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s’escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s’escriga o es pense”

(Ovidi Montllor)

Fer català a l’Aula d’Idiomes significa aprofundir en el coneixement de la llengua i la cultura dels Països Catalans des d’una escala propera, una mirada descentralitzant i una aproximació sensible i creativa… entre totes, posem les pissarres, els guixos, per què no, l’aula, cap per avall!

HORARIS 2023-2024

 

PREINTERMEDI (B1) 

Dimarts 18-20 h *

Dimecres 17-19 h *

Aquest curs està dissenyat per a persones que encara es poden comunicar bé en català, però que ja tenen unes nocions bàsiques d’aquesta llengua. Curs ideal per a qui vulgui repassar ràpidament la gramàtica bàsica de nivell inicial però tingui ganes de deixar-se anar, perdre la vergonya i començar-se a comunicar eficientment en català.

PREPARACIÓ DE NIVELL C1

[INICI DIMECRES 10 DE GENER 2024]

Dimecres 19-21 h + Tutories **

Taller destinat a preparar la prova oficial del C1, que tindrà lloc al mes de maig.

Cal tenir el títol del B2, o els coneixements propis d’aquest nivell, per poder-s’hi inscriure.

Serà un curs setmanal, del 10 de gener fins al dimecres abans de la prova, on ens centrarem en aquells punts clau de la gramàtica que poden generar dubtes i, a més, entrenarem la producció escrita i oral.

El taller inclou sessions presencials i personalitzades de tutoria cada divendres de 17 a 18 h, on l’alumnat podrà resoldre dubtes concrets amb relació a l’examen.

 

Preu del taller: 280 euros

* MODALITAT  A

** MODALITAT  B

info@auladidiomes.cat

SANTS
La Comunal. Carrer Riera d'Escuder 38