Català

“Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s’escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s’escriga o es pense”

(Ovidi Montllor)

Fer català a l’Aula d’Idiomes significa aprofundir en el coneixement de la llengua i la cultura dels Països Catalans des d’una escala propera, una mirada descentralitzant i una aproximació sensible i creativa… entre totes, posem les pissarres, els guixos, per què no, l’aula, cap per avall!

HORARIS 2022-2023

 

PREINTERMEDI (B1) 

Dimarts 18-20 h *

Aquest curs està dissenyat per a persones que encara no se saben comunicar bé en català, però que ja tenen unes nocions bàsiques d’aquesta llengua. Curs ideal per a qui vulgui repassar ràpidament la gramàtica bàsica de nivell inicial però tingui ganes de deixar-se anar, perdre la vergonya i començar-se a comunicar eficientment en català.

PLACES ESGOTADES A PREINTERMEDI: SI US PLAU, ESCRIU-NOS A info@auladidiomes.cat SI VOLS FIGURAR A LA LLISTA D’ESPERA.

INTERMEDI (B2 cap a C1)

Dimecres 19-21 h **

Aquest curs està pensat per a aquelles persones que, abans de preparar-se per als exàmens oficials, vulguin reforçar els seus coneixements i ús de la llengua. A partir de gener, es convertirà en un curs de preparació C1.

PLACES ESGOTADES A INTERMEDI: SI US PLAU, ESCRIU-NOS A info@auladidiomes.cat SI VOLS FIGURAR A LA LLISTA D’ESPERA

 

PREPARACIÓ DE NIVELL C1

Grup 1: Dilluns 17-19 h *

Grup 2: Dimecres 19-21 h *

Enguany oferim dos grups de preparació C1, per respondre davant la demanda anticipada i els diversos horaris de les persones interessades. El curs serà semestral, de gener a maig, que és el període previ a la prova oficial.

 

PREPARACIÓ DE NIVELL C2

Dilluns 19-21 h ***

Aquest curs durarà des de l’octubre fins a l’abril, mes en el qual es realitza la prova oficial.

 

* MODALITAT  A

** MODALITAT  B

*** MODALITAT  C

info@auladidiomes.cat

SANTS
La Comunal. Carrer Riera d'Escuder 38