Català

“Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s’escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s’escriga o es pense”

(Ovidi Montllor)

Fer català a l’Aula d’Idiomes significa aprofundir en el coneixement de la llengua i la cultura dels Països Catalans des d’una escala propera, una mirada descentralitzant i una aproximació sensible i creativa… entre totes, posem les pissarres, els guixos, per què no, l’aula, cap per avall!

HORARIS 2023-2024

 

PREINTERMEDI (B1) 

Dimarts 18-20 h * [GRUP PLE]

Dimecres 17-19 h *

Aquest curs està dissenyat per a persones que encara es poden comunicar bé en català, però que ja tenen unes nocions bàsiques d’aquesta llengua. Curs ideal per a qui vulgui repassar ràpidament la gramàtica bàsica de nivell inicial però tingui ganes de deixar-se anar, perdre la vergonya i començar-se a comunicar eficientment en català.

PREPARACIÓ DE NIVELL C1

Dimecres 19-21 h **

Tenim cursos de preparació C1, per respondre davant la demanda anticipada i oferir un ensenyament integral. El curs contemplarà hores adicionals de tutoria i seguiment durant la segona fase, de gener a maig, que és el període previ a la prova oficial.

 

PREPARACIÓ DE NIVELL C2

Dijous 18h30 – 20h30 ***

Aquest curs durarà des de l’octubre fins a l’abril, mes en el qual es realitza la prova oficial. Inclourem hores adicionals de tutoria i seguiment durant la segona fase del curs, de gener a abril.

 

* MODALITAT  A

** MODALITAT  B

*** MODALITAT  C

info@auladidiomes.cat

SANTS
La Comunal. Carrer Riera d'Escuder 38