Aquest estiu, no facis el guiri, i #viatjaambnosaltres!

Aquí sota podràs consultar els nostres cursos d’estiu. Es duran a terme tots durant el mes de juliol de 2019. Per inscriure-us-hi, només heu de fer click aquí, o bé anar a la pestanyeta “Cursos d’estiu: inscriu-t’hi”! Teniu temps fins al 14 de juny.

 

[EN ITALIÀ]

A més, també oferim un curs d’italià de nivell inicial (a petició de diverses alumnes):

 

Cosa dici? Conversa i gramàtica en italià (nivell inicial). 

Dates: dilluns i dijous de juliol (1, 4, 8, 11, 15, 18, 22 i 25 de juliol) de 12h a 14h
Lloc: Ateneu Roig de Gràcia (c/Torrent d’en Vidalet 32, baixos. Metro Joanic/Fontana)
Preu: 110 euros

 

[EN ANGLÈS]

 

[FRANCÈS]

[CATALÀ]

[Llengua i cultura] 

 

[Llengua i cultura: CINEMA]

Com a complement del curs de cinema dels dimarts, com veieu al cartell, oferirem cinefòrums a la fresca els dijous 4, 11, 18 i 25 de juliol, en què projectarem i comentarem pel·lícules de dones que han fet cinema des de l’Orient Mitjà.
Per poder gaudir d’aquestes pel·lícules:

– Si ja esteu apuntades al curs de cinema, només caldrà que pagueu 10 euros més (és a dir, 70 euros en total pel curs i els cinefòrums), i tindreu dret a assistir a totes les sessions de cinema que programem, i a més, convidar una persona a cadascuna d’elles.
– Si no us voleu o no podeu inscriure-us al curs de cinema però sí que voleu venir als cinefòrums dels dijous, només haureu de fer un pagament de 3 euros per sessió (i, en cas que ja sigueu alumnes de l’Aula d’Idiomes, 2 euros). Si voleu apuntar-vos a les quatre sessions de cinefòrum, tindreu una reducció del cost i us sortirà per 10 euros en total.