AQUEST ESTIU, SI TENS ENTRE 6 I 12 ANYS, APUNTA’T ALS NOSTRES CURSOS D’ESTIU, I JUGA A DESCOBRIR EL BARRI EN ANGLÈS!

 

L’Aula d’Idiomes ha preparat un conjunt d’activitats perquè aquest estiu els teus infants s’ho passin d’allò més bé mentre aprenen anglès i entren en contacte amb el barri on estan creixent.

 

A qui va dirigit? A infants d’entre 6 i 12 anys.

 

Quantes serem? Hi haurà dues acompanyants per a un màxim de 16-18 alumnes. Per tant, la ràtio es trobarà entorn a les 7-8 alumnes per acompanyant.

 

Què farem? Farem jocs, cantarem, jugarem amb aigua, saltarem, passejarem, dibuixarem… En definitiva, ens ho passarem molt bé! I ho farem mentre també aprenem a entendre i respectar el nostre entorn, el nostre barri, i aprenem anglès.

 

Cada setmana, entorn a una temàtica diferent, per a la qual dissenyarem col·lectivament un projecte cooperatiu que conclourà el divendres d’aquella setmana.

 

Els cursos d’estiu de l’Aula d’Idiomes estan dissenyats d’acord amb els principis de la pedagogia activa, en la qual els infants són protagonistes i responsables del seu propi procés d’aprenentatge. Tot seguint la metodologia AICLE (Aprenentatge Integrat de Llengua i Continguts), també anomenada CLIL en anglès, desenvoluparem habilitats de caràcter competencial pel que fa a la llengua anglesa. És a dir, crearem tot tipus de situacions comunicatives en les quals l’infant es veurà exposat a aquest idioma per tal que trobi sentit i motivació al fet d’aprendre la llengua, i l’aprengui d’una manera natural, agradable, i fins i tot divertida.

 

Horari: 9-13.30 h (ampliable també en horari 8-9 h i 13.30-15.30 h*)

*Podeu optar per deixar l’infant a les 8h del matí amb nosaltres. Això suposa un increment del cost del curs de 15 euros setmanals. 

*Podeu optar per deixar-lo després de les formacions, fins a les 15.30 h. L’infant podrà portar el menjar de casa en una carmanyola, i dinarem totes juntes a La Comunal.

 

On? La major part de les activitats es faran a La Comunal de Sants, l’espai de cooperatives en el qual l’Aula d’Idiomes té el local. Serà allà on les famílies podran portar i recollir els infants a les hores d’entrada i sortida del curs. Tanmateix, moltes de les activitats es realitzaran també a l’aire lliure, en diferents parcs del barri.

 

Dates

 

El curs dura 5 setmanes, a les quals us podeu inscriure de manera independent:

1a setmana: 29 juny- 3 juliol

2a setmana: 6-10 juliol

3a setmana: 13-17 juliol

4a setmana: 20-24 juliol

5a setmana: 27-31 juliol

 

Preu

1 setmana: 120 €.

2 setmanes: 110 €/ setmana.

3 setmanes o més: 100 €/ setmana.

En cas que s’apunti la germana o germà d’un infant, aquest gaudirà d’un 10% de descompte respecte del preu del curs.

 

Com faig la inscripció? En primer lloc, omple aquest formulari. En segon lloc, fes l’ingrés de la paga i senyal per a la reserva de plaça, que és de 100 euros, al compte bancari ES70 3025 0011 7914 0008 5598, de Caixa d’Enginyers*. En tercer lloc, envia el comprovant del pagament a administracio@auladidiomes.cat. Si has seguit tots els passos, t’enviarem la confirmació de la inscripció al curs d’estiu del teu infant.

 

*Només es preveu el retorn d’aquesta paga i senyal en cas que el curs no es pugui fer a causa de la manca d’inscripcions o perquè les mesures decretades pel govern arran de la COVID-19 ho impedeixin.

 

Necessitats específiques: Si necessites comunicar alguna necessitat específica perquè tinguem cura del teu infant, ho podràs especificar al formulari d’inscripció.

 

L’Aula d’Idiomes es compromet a respectar les mesures que el govern decreti que hem de seguir en cada moment pel que fa al COVID-19.

 

Si la informació exposada no satisfà els teus dubtes, contacta’ns al 644799932, o bé escriu-nos a info@auladidiomes.cat