Italià

“Crisi è quel momento in cui il vecchio muore ed il nuovo stenta a nascere”

Una crisi és aquell moment en què allò vell mor, i allò nou es resisteix a néixer

(Antonio Gramsci)

Estudiar italià a l’Aula d’Idiomes vol dir decidir col·lectivament els continguts del curs segons els interessos individuals i del grup, explorar la cultura italiana mitjançant la música, la literatura, l’actualitat política i el joc. Deixa de parlar acabant les paraules en “i”, vine a passar-t’ho bé!

HORARIS

 

Inicial A1.

Dijous 19.30-21.30 h*.

No tens experiència o en tens molt poca? En aquest curs apendrem a comunicar-nos en situacions de la vida quotidiana. El joc i el bon ambient t’acompanyaran en aquest procés.

 

Intermedi A2-B1.

Dimecres 19.30-21.30 h*.

En aquest curs apendrem a fer servir l’italià en situacions de la vida quotidiana relacionades amb els nostres interessos. En acabat, t’expressaràs amb més seguretat i coneixeràs millor la cultura italiana. El joc, la música i els vídeos ens acompanyaran en aquest procés.

 

Grup de lectura B1-C1 (telemàtic). 

Dijous 10- 12 h*.

Llegirem el llibre “Cantalamappa. Atlante bizzarro di luoghi e storie curiose”, escrit pel conegut col·lectiu italià Wu Ming. A cada capítol descobrirem històries interessants sobre llocs de tot el món relacionats amb Itàlia, aprendrem paraules i expressions noves i millorarem l’expressió oral. T’animes a viatjar a través de l’espai i pel temps?

Grup de conversa B1-C1.

Dimecres 10- 12 h*.

Dedicarem cada sessió a una regió italiana: explorarem aspectes típics de la seva cuina, de les seves tradicions, de les seves llengues i dels temes d’actualitat que la travessen.

 

* MODALITAT A

 

 

 

info@auladidiomes.cat

SANTS
La Comunal. Carrer Riera d'Escuder 38