Aquest curs, #amplialavisió!

Avui obrim inscripcions a l’Aula d’Idiomes! Per qui estigués esperant, ha arribat el moment! Consulta l’oferta de cursos aquí i inscriu-te omplint aquest formulari online!

Aquest curs et proposem el repte d’obrir-te nous camins, adoptar noves perspectives, aprendre noves llengües, perquè… nosaltres també ho farem!

Diuen que traslladar-se és canviar de perspectiva, adoptar un nou angle des del qual observar les coses, ampliar la visió. I és el que farà enguany l’Aula d’Idiomes, que al mes de desembre es mudarà a La Comunal (carrer d’En Blanco 69), en un espai compartit amb d’altres cooperatives. De manera transitòria, i mentre acabin les obres en aquest nou edifici, començarem el curs en diversos espais de Sants, entre d’altres, a la Lleialtat Santsenca. A banda dels grups de Sants, però, n’obrirem alguns a Gràcia, on ens allotjarem a partir d’ara a la Cooperativa Patufet (carrer de Bruniquer 25).

Ens fa molta il·lusió que puguis acompanyar-nos en aquest procés de creixement, per fi tindrem un local propi! Ajuda’ns a construir barri, aixecar nous projectes, motivar nous aprenentatges, aprendre noves llengües!