Engeguem el segon semestre del curs amb una molt bona notícia! Hem vist un augment en el nombre d’alumnes! En efecte, actualment som moltes més que al mes d’octubre!

Cursos i traduccions

Si bé la pandèmia va provocar una davallada en les xifres d’inscripcions als nostres cursos d’idiomes, i també als encàrrecs lingüístics que rebíem (traduccions, revisions…), aquest semestre s’inicia amb embranzida: comptem amb 13 grups d’aprenentatge de llengües, un total de 76 alumnes! Si comparem aquest volum amb el que solíem tenir abans del període en què es va iniciar confinament (ara fa gairebé un any), hem de tenir en compte que és relativament baix. Això no obstant, valorem molt positivament les xifres actuals, ja que hi detectem una recuperació lenta però progressiva, i això ens fa felices, perquè ens fa pensar que la cosa és possible, i que malgrat tot, ens en sortirem!

Ja ho hem fet altres vegades, però pensem que mai no és suficient: us agraïm de tot cor l’esforç de totes aquelles que, des de diferents instàncies, ens esteu donant suport. Entre totes, esteu fent que aquesta etapa tan difícil es faci més lleugera, i que puguem seguir creient en la sostenibilitat i futur de projectes com el nostre: petits, cooperatius, arrelats i compromesos amb al barri i la ciutat. Això ens fa sentir més fortes, més reconfortades, i motivades per seguir construint l’Aula d’Idiomes, i eixamplant la seva comunitat, que sou totes!