Quan semblava que teníem tot el vent en contra… hem aconseguit arrencar les classes, i seguir aprenent idiomes! I la veritat: n’estem molt satisfetes, i molt agraïdes!

Tocades per la pandèmia, enguany el volum d’inscripcions a la nostra escola de llengües ha estat menor que en els darrers anys. Tanmateix, som conscients de la confiança que moltes de vosaltres heu dipositat en el nostre projecte i el nostre equip, i el suport que ens esteu donant, que ha tingut una gran diversitat d’expressions. Ara que ja fa dues setmanes que hem iniciat el curs, podem afirmar que hi ha coses que no canvien: com sempre, tenim uns grups increïbles, i amb un potencial de primera!

Ara bé, les noves mesures anunciades pel departament de Salut de la Generalitat han estat un nou bany de realitat. No podem oblidar el que ja sabíem al setembre: aquest curs es preveu complex. Però si ens prenem les coses amb calma, ens escoltem i fem costat les unes a les altres, i anem debatent a cada moment com afrontar les situacions que se’ns presenten, prenent decisions prudents i respectuoses, podrem tirar endavant els nostres projectes i seguir aprenent llengües malgrat sembli que el context persisteix a posar-nos pals a les rodes.

Doncs bé, pel que fa a com acarem els propers 15 dies, després d’un debat intern dins de la cooperativa, hem convingut que serà cada formadora i cada grup qui decidirà si vol passar totes les classes que es preveien presencials a modalitat telemàtica, o bé si vol continuar amb el plantejament inicial. Entenem que és una fórmula que ens permet recollir les diferents sensibilitats que puguin tenir les persones que constitueixen cada grup, i així facilitar que tothom s’hi senti còmode. Això sí, les classes que siguin presencials podran ser excepcionalment híbrides (amb algunes alumnes presents a l’aula, i d’altres connectades telemàticament) si és que així ho demanen les alumnes anticipadament. A banda de l’activitat docent, suprimim l’atenció informativa presencial, i mantenim la telefònica en els mateixos horaris disposats en aquest mateix web.

Davant el marejol, vent en popa!