Estem molt contentes perquè fa unes setmanes vam tornar a engegar les classes gratuïtes que oferim cada any, des de fa dos anys, a persones vulnerabilitzades de Sants. Enguany les duem a terme els dijous i els divendres, a La Comunal de Sants.

 

Es tracta d’un projecte que neix de la col·laboració amb el Grup d’Habitatge de Sants (GHAS) i l’Escoleta Popular de la Bordeta, dos col·lectius molt potents i necessaris del barri amb els quals vam detectar, ara ja fa un temps, la necessitat d’una oferta gratuïta i de qualitat de formacions en llengua adreçades a persones adultes.

 

Si bé en algun moment vam obtenir ajuts de l’administració pública per tal de tirar endavant projectes similars, tant el curs passat com aquest, aquesta ens ha donat l’esquena. Atesa la urgència de satisfer aquesta necessitat, però, hem iniciat el projecte de forma voluntària, com un retorn de la cooperativa al territori que ens acull, a l’espera de trobar alguna forma de finançament que en garanteixi la sostenibilitat, la qualitat, i permeti la no precarització de les formadores. Això el convertiria en un projecte perdurable, la qual cosa ens faria molta il·lusió perquè ens encanta poder aportar al barri la nostra experiència com a acompanyants en processos d’ensenyament-aprenentatge.

 

Classes d'anglès amb el Grup d'Habitatge de Sants a La Comunal de Sants

Classes d’anglès amb el Grup d’Habitatge de Sants a La Comunal de Sants