Com deveu haver vist moltes de vosaltres, durant les últimes setmanes hem obert un nou període d’inscripció als nostres grups que ja estaven en funcionament, com també a nous grups que hem obert ara, mitjançant la campanya #desconfinnexió. I ho hem fet per dues raons: la primera, reforçar alguns dels nostres grups perquè fossin més sostenibles, en una època en què la nostra cooperativa està patint econòmicament; la segona, donar l’oportunitat a aquelles a qui la COVID-19 us ha fet trontollar els plans, d’apuntar-vos a aprendre idiomes amb nosaltres durant els dos mesos que queden de curs.

I la campanya ha estat un èxit. En aquest sentit, volem agrair especialment la feina de la dissenyadora que ha elaborat tota la cartelleria, la Paula Rodríguez Zapata, a totes aquelles que us heu fet ressò de la campanya, i a totes aquelles que us heu inscrit finalment a algun dels nostres cursos. Pensem que és molt important que en un moment delicat com aquest, en què les grans empreses tenen les de guanyar, que entre totes donem suport als petits projectes de l’economia social i solidària, arrelats als barris, i als cursos d’aprenentatge de llengües minoritzades, que per cert, han tingut força protagonisme en aquest període d’inscripcions.  

Aprofitem també per fer un agraïment sincer a totes aquelles alumnes que durant aquest curs ens heu acompanyat en tots els canvis que hem anat patint, des de l’endarreriment de les obres de La Comunal, fins a la crisi ocasionada pel SARS-CoV-2. Gràcies, de tot cor, per la paciència, la confiança i la solidaritat.