1 any. Aquest cap de setmana hem celebrat amb totes vosaltres un any de cooperativa. I la veritat, ha estat extraordinari. Un any de cooperativa: es diu ràpid. Per què? Doncs perquè és molt més que tot això. És un any -i molts més que n’hi ha hagut abans- d’una feinada immensa, d’il·lusions i desil·lusions, de sorpreses i ensurts, de teixir i deconstruir, de forjar i desengranar tant aprenentatges com emocions, vincles, suports, compromisos… amb un equip fantàstic, i un entorn agraïdíssim i molt estimulant!

Agraïm l’esforç, col·laboració i il·lusió de totes les que van currar perquè poguéssim gaudir d’aquesta festa tan bonica, com ara les companyes de Tras la manta, que van cuinar un dinar que estava per llepar-se’n els dits; la magnífica Sònia Moll, que va acompanyar el nostre recital de dolçor, professionalitat i incomformisme poètic; la creativa Lídia Uve, que ens va delectar amb la seva generositat i espontaneïtat; la impecable Sílvia Tomàs, que ens va provocar un agradable terrabastall calidoscòpic d’emocions; i totes les companyes de l’Aula d’Idiomes, formadores, alumnes i entorn, que van estar darrere de la preparació d’aquesta celebració que passarà als annals de la nostra història.

Ens fa moltíssima il·lusió que ens hàgiu acompanyat fins ara en el nostre projecte, esperem que ho seguiu fent, perquè el vostre suport, i la vostra confiança i companyia ens dona moltíssima energia i ganes de seguir construint pedagogia, crítica, llengües, transformació social, solidaritat, cooperativisme i barri!

Unkndown