Aquests dies, moltes de vosaltres us deveu estar preguntant: on és l’Aula d’Idiomes?

I és que aquest any hem fet un salt endavant com a projecte, i hem fet una aposta en ferm per traslladar-nos a Sants, en un espai compartit amb d’altres cooperatives del barri, La Comunal, una antiga fàbrica de veles de vaixell rehabilitada per la cooperativa d’arquitectes LaCol, situada al carrer d’En Blanco 69, entre les parades de metro Badal i Plaça de Sants.

Teníem intenció d’encetar aquest curs directament en aquest nou espai; les obres, però, s’han endarrerit una miqueta, i no hi podrem entrar fins al mes de desembre. Mentrestant, durant octubre i novembre, la majoria dels nostres grups s’acolliran a la Lleialtat Santsenca, així com en d’altres espais del barri de Sants que diversos projectes afins ens han facilitat.

Però, farem algun grup a Gràcia? Sí, hi ha tres grups que seguiran fent classes a Gràcia. Tanmateix, a partir d’aquest curs, qui ens ofereix aixopluc és l’escola cooperativa Patufet, al carrer Bruniquer 25.

Agafem aquest inici de curs amb embranzida, contentes dels canvis que poden suposar aquestes novetats per al nostre projecte, i il·lusionades perquè ens pugueu acompanyar en aquest camí.